Facebook

Dioptriás és polarizált napszemüveglencsék kedvezménnyel

Dioptriás és polarizált napszemüveglencsék most 20% kedvezménnyel kaphatóak üzletünkben!

dioptriás napszemüveglencse akció

Az akció időtartama:

2014. június 15. – július 31.

Az akcióban résztvevő termékcsoportok:

DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEGLENCSÉK:
– Hoyatint UV 1.60 / 1.50 M.A.P. lencsék

POLARIZÁLT NAPSZEMÜVEGLENCSÉK:
– Hilux 1.50 Polarizált M.A.P. lencsék
– Hilux 1.60 / 1.50 Polarizált lencsék
– Hoyalux Summit Pro/CD TrueForm 1.60 / 1.50 Polarizált lencsék
– Amplitude TrueForm 15/11 mm 1.60 / 1.50 Polarizált lencsék

MAGAS BÁZISGÖRBÜLETŰ LENCSÉK:
– Hilux Eyas 1.60 / 1.50 High Curve
– HILUX 1.50 DRIVEWEAR LENCSÉK

Termékajánlás:

A Hoya dioptriás napszemüveglencsék általános napszemüveglencsék, amelyek a Vásárló saját dioptriájában készülnek, teljes UV-védelmet biztosítanak, és tetszőlegesen kiválasztott keretbe illeszthetőek.

A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséi széles torzításmentes látómezőt biztosítanak viselőjüknek. Ajánljuk őket azon Vásárlóink számára, akik aktív, sportos életet élnek, ugyanakkor a divat iránt is fogékonyak, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak.

A polarizált napszemüveglencséket minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz). Maximális UV-védelmet nyújtanak, és lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék pedig a létező legkényelmesebb látásélményt nyújtják viselőjüknek vezetés közben.

További tudnivalók:

A gyártó ajánlata a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő szemüveglencsék szállítási határideje meghosszabbodhat. Az akciós terméklistát keresse üzletünkben!