Facebook

HOYA Premium multifokális lencsék

HOYA_premium_555x800Az akció időtartama:

2017. november 2. – 2018. január 31.

Akciós ajánlatunk:

Hoya Premium multifokális lencsék akár 35% kedvezménnyel!

Az akcióban résztvevő termékek:

Hoyalux iD MyStyle V+, Hoyalux iD WorkStyle V+ 25% kedvezménnyel

Balansis, LifeStyle 3 és 3i 30% kedvezménnyel 30% kedvezménnyel

OP Multifocal PLUS 35% kedvezménnyel

Termékajánlás:

MyStyle V+
A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Ajánlja minden vásárlója számára, aki tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!
MyStyle V+ a világ első progresszív lencséje, amely a két szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli a binokuláris lencsetervezés kalkulációja során. A Hoya digitális alkalmazásainak felhasználásával kikalkulálható az optimális tervezés mind a távoli, mind a közeli és közép-távoli zónák esetében, számításba véve a keret paramétereit is, gyakorlatilag korlátlan tervezési variációt hozva létre.
A Hoya iDentifier szoftver használatával Ön létrehozhatja vásárlói személyes látásprofilját, amelynek köszönhetően az egyedi vizuális igényeikre szabott szemüveglencsét rendelhet számukra.

WorkStyle V+
WorkStyle V+ a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során.
A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle V+ lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.
LifeStyle 3
A LifeStyle 3, a korábbi LifeStyle progresszív szemüveglencsékhez képest még jobban illeszkedik vásárlói életstílusához. A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. E lencsék 3 változatban kaphatóak, könnyen megrendelhetőek, továbbá gyors megszokást és magas elégedettségi szintet biztosítanak viselőiknek!
Ajánlja a LifeStyle 3 szemüveglencséket minden presbióp szemüvegviselőnek, aki személyre szabott, a mindennapi tevékenységeihez optimalizált, ugyanakkor könnyen megszokható szemüveglencsét szeretne
Balansis
A Balansis, a Hoya új progresszív lencséje, még szélesebb vásárlóközönség számára teszi elérhetővé a továbbfejlesztett technológia vívmányait. A három bizonyított Hoya technológia felhasználásával készülő Balansis lencsék rendkívüli vizuális kényelmet biztosítanak minden távolságra, és tökéletes megoldást jelentenek a modern élet mindennapi tevékenységei (pl. digitális eszközök használata) közben.
A Balansis szemüveglencséket ajánlja azon presbiópok számára, akik a jelenlegi (pl.: Hoyalux Summit Pro/CD TrueForm) progresszív lencséjüknél magasabb kategóriára váltanának, megfizethető áron. E termékek ideális megoldást jelentenek minden olyan presbióp vásárlónak, aki eddig még nem merte kipróbálni a multifokális lencséket.

A kedvezmény:

Akciónk során akár 35% kedvezményt biztosítunk Vásárlóink számára a Hoya prémium progresszív lencsékből.

További tudnivalók:

Akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak. Az akcióban a fenti termékek minden alapanyagban és réteggel részt vesznek. Sensity fényresötétedő lencsék is rendelése esetén a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.