Facebook

Hoyalux iD multifokális lencse akció – Pontosan az Ön szeméhez

A Hoyalux iD multifokális szemüveglencsék a Hoya legmodernebb és legprecízebb technológiával készülő prémium termékei, melyeket most igazán vonzó, 30%-os kedvezménnyel kínálunk budapesti üzletünkben!
Karácsonyi ajándéknak sem utolsó!

Hoyalux iD akció pontosan az ön szemére

Az akció időtartama:

2016. november 2. – 2017. január 31.

Az akcióban résztvevő termékek:

Hoyalux iD MyStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+
Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
Hoyalux iD WorkStyle V+

Az akcióban (ahol elérhetőek) a Sensity fényresötétedő lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a Sensity fényresötétedő opció ára nem változik.

Termékajánlás:

Hoyalux iD MyStyle V+
A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Korlátlan tervezési variációban kapható, így a személyre szabott szemüveglencse fogalmát egy még magasabb szintre emeli. Ajánljuk minden vásárlója számára, aki 100%-ban személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!

Hoyalux iD LifeStyle V+, Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act
A Hoyalux iD LifeStyle V+ és Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act prémium progresszív szemüveglencsék a Hoya “könnyen felírható” multifokális lencséi. Mindkét típus két tervezésben kapható, így ideális választás lehet mind a tapasztalt presbióp vásárlóknak, mind az első progresszív lencse viselőknek. A Hoyalux iD LifeStyle V+ X-Act lencse a viselő személyes szemüveg viselési szokásait és vizuális igényeit is még nagyobb mértékben figyelembe veszi!

Hoyalux iD WorkStyle V+
A Hoya legújabb fejlesztésű, személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely a vásárló személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerül kialakításra. Három tervezési variációban elérhető: Close, Screen, Space.

Forduljon hozzánk bizalommal, megtaláljuk az Önnek megfelelő, személyre szabott megoldást!

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat, szemüvegkészítés, valamint a szemüvegkeret díját.
További részletek budapesti üzletünkben.