Facebook

Iskolakezdési szemüveglencse akció 2017

Hoya iskolakezdési akció

Akciós ajánlatunk: Hoya Kids szemüveglencsék 20% kedvezménnyel + AJÁNDÉK szemüveglencse kupon!

Ajándék szemüveglencse kupon: Az akció időtartama alatt minden pár Hoya Kids szemüveglencséhez egy 10.000 Ft értékű ajándékkupont adunk, ami 2017. október 1. és november 30. között használható fel 1 pár Hoyalux iD szemüveglencse vásárlása esetén. A kupon más akciós ajánlatokkal összevonható!

Az akció időtartama:

2017. augusztus 14. – október 31.

Termékajánlás:

A Hoya a Kids Program keretében egy speciális termékkínálatot állított össze, kifejezetten a gyerekek igényeire szabva.

A gyerekek által viselt szemüvegeknek különböző speciális követelményeknek kell megfelelniük, mivel a gyerekek nagyon aktívak, mozgékonyak. A Hoya tudja, hogy egy karcoknak és törésnek ellenálló, kiváló optikai tisztaságú, pihekönnyű és uv szűrős szemüveglencse ideális választás lesz minden gyerek számára, a szülők pedig megnyugodhatnak, hiszen kiváló optikai jellemzőik mellett ezek a lencsék tartós és strapabíró anyagból készülnek, így biztosan nem kell majd karcok és törések miatt szemüveglencsét cserélni.

A professzionális szakmai tanácsadás és konzultáció során kiválasztott megfelelő szemüveg hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez, valamint segíti őket a tanulásban és álmaik elérésében, látáskorlátok nélkül.

Az akcióban résztvevő termékek:

Hilux Kids PNX 1.53 M.A.P. szemüveglencsék
Hilux Kids 1.50 M.A.P. szemüveglencsék
Hilux Kids PNX 1.53 egyfókuszú gyártott szemüveglencsék
Hilux Kids 1.50 egyfókuszú gyártott szemüveglencsék

Az akció további pontos részleteiről érdeklődjön mindkét üzletünkben.