Facebook

Május 2013-ban is a kontaktlencse viselés hónapja!

Zavaró a szemüveg sportolás vagy bármilyen szabadidős tevékenység közben? A verőfényes napsütésben sem viselhetsz napszemüveget?

Van megoldás: KONTAKTLENCSE!

Májusban és júniusban fantasztikus kontaktlencse akciókkal várjuk a kontaktlencsét kipróbálni vágyókat és a már kontaktlencsés vásárlókat is! Mi ezzel szeretnénk hozzájárulni a nyárhoz!

A kampány 2013. május 1-től június 30-ig tart

Aktívabb élet kontaktlencsében!

Az akció a Magyar Optikus Ipartestületnek az Alcon, a Cooper Vision, a Johnson&Johnson, a Bausch&Lomb, és a Sauflon kontaktlencse gyártókkal, az Opticnet csoporttal, a Retro napszemüvegeket forgalmazó Samoptic Kft-vel és a CÉBÉ napszemüvegek francia gyártójával közösen indított országos, nagyszabású kampányt része!

kontaktlencse kezdőcsomagSosem viseltél még kontaktlencsét? Próbáld ki most és a kezdőcsomagot igazán kedvező áron adjuk!
Ráadásul, ha bevált a kontaktlencse, 3000 Ft kedvezményt is kaphatsz a következő vásárlásod árából!

Ha már kontaktlencsés vagy, töltsd le a 3000 Ft-os kupont a MOI Facebookon oldaláról (http://www.facebook.com/szeretemaszemem), mutasd be nekünk és vásárolj lencsét és folyadékot kedvezményesen.

A kedvezményes kupon fél évre elegendő mennyiségű (havi, 2 hetes vagy napi) kontaktlencse és 1 flakon ápolófolyadék együttes megvásárlásakor váltható be.
Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel.

Valamint ha a vásárlás alkalmával nálunk kapott kupon kódjával regisztrálsz a kezdeményezés Facebookon oldalán (http://www.facebook.com/szeretemaszemem/app_160295447465958) található nyereményjátékba, megnyerheted az 1 db iPad Mini-t vagy a 2 db HTC Desire C okostelefon illetve a 20 db páros Cimena City mozijegy egyikét is.

Az akció hivatalos honlapja: http://www.kontaktlencsehonapja.hu/

Az akció további részleteiért, vizsgálati időpontért és kontaktlencse vásárláshoz is keress bennünket bizalommal budapesti üzletünkben!