Facebook

Napszemüveglencse akció

HOYA NAPSZEMÜVEGLENCSÉK 20% KEDVEZMÉNNYEL!

Az akció időtartama:
2019. június 1. – július 31.

Hoya napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel

Az akcióban résztvevő termékek:
• Dioptriás napszemüveglencsék (HoyaTint UV 1.5 és 1.6 M.A.P. lencsék)
• Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, Sync III és Sync III i, progresszív és Sportive Polarizált lencsék)
• Mirror M.A.P. szemüveglencsék
• Magas bázisgörbületű lencsék
• Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)
• DriveWear lencsék

Termékajánlás:
A Hoya dioptriás napszemüveglencséket ajánljuk minden vásárlónknak, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik! A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánlja, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék. A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék, azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek! A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséit ajánljuk azon vásárlóink számára, akik aktív életet élnek, és kiemelten fontos számukra, hogy minden körülmények között tisztán, élesen lássanak. A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket ajánljuk a sportos életet élő vásárlóinknak!

További tudnivalók:

A promóciónk során 20% kedvezményt biztosítunk Önnek a Hoya napszemüveglencsék áraiból. Az akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő M.A.P. lencsék szállítási határideje meghosszabbodhat. Az akciós termékek pontos listáját keresse üzletünkben!

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.