Facebook

Pémium multifokális szemüveglencsék 30% kedvezménnyel

A legmodernebb Hoya progresszív szemüveglencsék speciális kialakításuknak köszönhetően tiszta, éles látást biztosítanak minden távolságra (közelre, távolra és a köztes távolságokra egyaránt), így többé nem kell külön szemüveget viselnie az olvasáshoz és a távolra látáshoz (pl.: autóvezetéshez vagy TV nézéshez); egyszerre ötvözik a legfejlettebb technológiát és a viselési komfortot, így adják vissza a fókuszált látás élményét.

Ezeket a személyre szabott és kiváló minőségű szemüveglencséket, vagyis a Hoya legjobbjait kínáljuk most akciós áron!

Prémium kategóriás multifokális szemüveglencsék kedvezménnyel

Az akció időtartalma:

2013. november 1-től 2014. január 31-ig

Az akció keretén belül, amennyiben Ön az üzletünkben megjelölt multifokális szemüveglencsét vásárol, a lencse teljes fogyasztói árából budapesti üzletünkben 30%-os kedvezményt kap.*

Az akcióban az alábbi prémium Hoya progresszív szemüveglencsék vesznek részt a gyártó által biztosított dioptriatartományban:

  • Hoyalux iD MyStyle V+
  • Hoyalux iD MyStyle Balance
  • Hoyalux iD LifeStyle V+
  • Hoyalux iD WorkStyle

A Hoyalux iD MyStyle V+, a Hoya legújabb, forradalmi fejlesztésű progresszív lencséje, mely a személyre szabott szemüveglencse fogalmát még magasabb szintre emeli. Ez a világ első progresszív lencséje, amely a jobb és bal szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli. Ajánljuk minden vásárló számára, aki tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágyik.

A Hoyalux iD MyStyle Balance tökéletes látáskorrekciót biztosít minden távolság esetében, továbbá rendkívül kényelmes viseletet is, már attól a pillanattól kezdve, hogy Ön először viseli szemüvegét.

A Hoyalux iD LifeStyle V+ szemüveglencse 100%-ban a vásárló-orientált tervezés eredménye, így a vásárlók egyedi vizuális igényeinek még nagyobb mértékben képes megfelelni. Két tervezésben kapható, így ideális választás lehet mind tapasztalt presbyop vásárlóinknak, mind az első progresszív lencse viselőknek.

A Hoyalux iD WorkStyle a legszélesebb látómezőt biztosító, legegyedibb tervezésű beltéri szemüveglencse a FreeForm csiszolási technológiának köszönhetően. Nyugodt, éles látást biztosít közelre és középtávolságra, továbbá maximális komfortot nyújt Önnek, bármeddig is tartson a munkanap.

További tudnivalók:

  • A kedvezményes ár a fent megnevezett szemüveglencsékre vonatkozik, a szemüvegkeretekre, kapcsolódó szolgáltatásokra nem.
  • Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és a szemüvegkészítés díját!
  • A kedvezmény más termékekre vagy készpénzre nem váltható át!
  • Az akció egyéb, a boltban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze!

* A 30%-os kedvezmény Budapesi Opticnet tag üzletünkre vonatkozik, ugyanezek a lencsék putnoki üzletünkben 25% kedvezménnyel kaphatóak.