Facebook

Prémium tükröződéscsökkentő réteg akció

Akciós ajánlatunk:
BlueControl, UV Control vagy Hi-Vision LongLife réteg ajándékba!

Az akció során a BlueControl és UV Control réteget a Hi-Vision LongLife felület-kezelés árán, a Hi-Vision LongLife réteget pedig a Super Hi-Vision felületkezelés árán adjuk.

Az akció időtartama: 2019. február 1. – március 31.

BlueControl, UV Control vagy Hi-Vision LongLife réteg ajándékba!

TERMÉKAJÁNLÁS:

 • UV Control réteg
  Bár az UV-szűrővel rendelkező szemüveglencse alapanyagok kiszűrik a szemből érkező UV-sugarakat, a szemüveglencse hátsó felületéről visszatükröződő UV-sugaraktól nem védik meg szemünket. Az UV Control a lencse belső felületére felvitt felületkezelés, mely megvédi a szemet a visszaverődő UV-sugárzástól, és így a Hoya UV-védelmet biztosító alapanyagaival együtt teljes körű védelmet nyújt a Nap káros UV-sugaraival, és az UV-sugárzás okozta veszélyekkel szemben.Az UV Control a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife réteggel kombinálva kapható, így a 100% UV-védelem mellett a tükröződéscsökkentő-, az 5x felületkeményítő- , a szennyeződéstaszító- , a portaszító- , a vízlepergető rétegek előnyeit is biztosítja a szemüvegviselőknek.A HVLL UV Control lencsék egyedülálló kompozíciója és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás biztosítja a lencsék rendkívüli teljesítményét, továbbá extra védelmet és nyugodt, tiszta látást biztosít a szemüvegviselőknek.
 • BlueControl réteg
  A mai modern világában reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat, munkában csakúgy, mint otthon, pihenés közben. Mivel a legtöbb digitális eszközt közvetlen közelről használjuk, szemünk szinte folyamatosan ki van téve a digitális eszközök képernyője által kibocsátott fénynek, és emellett még folyamatosan váltania is kell a különböző képek, szövegek, illusztrációk és vizuális effektek között. A fentiek tekintetében nem meglepő, hogy egyre több ember tapasztalja a következő tüneteket:
  • piros szemek, szemirritáció
  • szemszárazság
  • homályos látás
  • szemfáradtság
  • hát, nyak és vállak fájdalma
  • fejfájás
  Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely jelentősen csökkenti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását. A BlueControl a Hoya legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető. Ez a rendkívül tartós felületkezelés 5x felületkeményebb, mint a standard felületkezelések, és a BlueControl réteggel kombinálva még nagyobb kényelmet biztosít viselőjének.
 • Hi-Vision LongLife réteg
  A szemüveglencsék minőségét és tartósságát nagyban befolyásolja a rajtuk lévő felületkezelés minősége. Ezért szentelt a Hoya mindig is kiemelkedő figyelmet a csúcsminőségű tükröződéscsökkentő rétegek kifejlesztésének.
  Ennek legújabb bizonyítéka a Hi-Vision LongLife felületkezelés, amely a Hoya legkeményebb és legtartósabb felületkezelése.

  • A Hi-Vision LongLife a Hoya legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelése.
  • A Hi-Vision LongLife közel 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítva még kényelmesebb viseletet és elegáns megjelenést viselőjének.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelés esetében a vízcseppek 107,5-os szöget zárnak be a lencse felületével. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencsén. Ennek köszönhetően a szemüvegviselők sokkal kevésbé lesznek kitéve az eső és a párásodás zavaró hatásainak.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelés szennyeződéstaszító és könnyen tisztítható. A zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken.
  • A Hi-Vision LongLife felületkezelés további előnye a portaszító hatás tartóssága. Más, antisztatikus réteget is tartalmazó felületkezelésekkel szemben ugyanis a Hi-Vision LongLife portaszító rétege nem legfelül helyezkedik el, így e tulajdonságát elődjeinél sokkal tovább megőrzi.
  • A lencse egyedülálló összeállítása és a különböző rétegek közötti tökéletes tapadás hosszú évekre szóló kényelmes viseletet és tartósságot garantálnak. A Hi-Vision LongLife kiváló minőségét támasztja alá a Hoya által nyújtott, gyártási hibákra vonatkozó 3 éves garancia is.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK:
A fenti rétegek raktári (kivéve: UV Control) és gyártott változatban, minden alapanyag-ban és lencsetípusban részt vesznek az akcióban. Ajánlatunkban – ahol elérhetőek – a Sensity fényresötétedő lencsék is részt vesznek, azonban a kedvezmény e termékek esetében a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén a M.A.P. lencsék szállítási határideje maximum 7 munkanappal meghosszabbodhat.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.