Facebook

Próbálja ki legújabb fejlesztésű HOYA multifokális lencsét!

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Daynamic progresszív lencsék 35% kedvezménnyel!

Az akció időtartama: 2019. március 1. – április 30.

Daynamic multifokális szemüveglencse
AZ AKCIÓBAN RÉSZT VEVŐ TERMÉKEK:
 – Daynamic 1.50
– Daynamic PNX 1.53
– Daynamic Eyas 1.60
– Daynamic Eyvia 1.67

 

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Daynamic multifokális lencséket azon presbiópoknak ajánljuk, akik költséghatékony progresszív megoldást igényelnek vagy egy minőségi, tartalék progresszív szemüvegre vágynak, illetve azok számára, akik első multifokális lencseviselők.
A Hoya Daynamic a hátsó felületi tervezési technológiajának köszönhetően egy rendkívül széles látómezőt eredményez, különösen közelre és középtávolságra. Ennek eredményeként kevesebb fejmozgatásra van szükség, és természetes érzést tapasztalhatunk e lencsék viselése közben. A látómező kiterjesztési technológiának köszönhetően, a Daynamic szélesebb látómezőt nyújt a perifériákig, nagy és tiszta tekintési zónákat biztosítva a szemüvegviselőknek. A homályos látás kiküszöbölésével így ezek a lencsék tiszta látómezőt garantálnak minden látásirányba, különösen a digitális eszközök használata közben.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

A fenti lencsék minden réteggel részt vesznek ajánlatunkban. Daynamic Sensity lencsék rendelésekor a kedvezmény a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára nem változik.

Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüveg készítés díját és nem vonható össze más kedvezményekkel.