Facebook

Progresszív lencsék 36% kedvezménnyel

Őszi progresszív lencse akció

Az akció keretén belül, amennyiben az üzletben megjelölt progresszív szemüveglencsét vásárol, a lencse teljes fogyasztói árából 36%-os kedvezményt kap.

Az akció időtartama:

2013. szeptember 1- 30.

Az akcióban az alábbi Hoya progresszív szemüveglencsék vesznek részt a gyártó által biztosított dioptriatartományban:

  • Amplitude Trueform
  • Hoyalux Summit CD Trueform
  • Hoyalux Summit Pro Trueform

Az Amplitude a Hoya standard multifokális lencséje

Azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik progresszív konstrukciót keresnek kedvező áron. A TrueForm technológiának köszönhetően nagyobb precizitást és vizuális teljesítményt biztosít viselőjének.

A Hoyalux Summit CD az önkifejezés szabadságát nyújtja

A Hoyalux Summit CD szemüveglencsét a divatot követő, önkifejezésre törekvő presbyóp szemüvegviselők számára találták ki, hiszen ideális választás a kisméretű, divatos keretekhez.
Gyors megszokást tesz lehetővé és garantálja, hogy a távoli, munka- és olvasó távolságra történő látás teljesen kiegyensúlyozott legyen.
A TrueForm technológiának köszönhetően pedig a Hoyalux Summit CD szemüveglencsék még nagyobb precizitást és vizuális teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.

A Hoyalux Summit Pro kiegyensúlyozott látást biztosít

A természetes látás tényezőinek meghatározása szolgált a Hoyalux Summit Pro lencsék tervezésének kiindulópontjául. Ennek eredményeképpen vált először lehetővé a távoli mozgó és a közeli álló képek közötti tökéletes, kiegyensúlyozott képváltás.
Kiváló ár–érték arányának köszönhetően, a Hoyalux Summit Pro TrueForm szemüveglencséket ajánljuk azon Vásárlóinknak, akik számára igen fontos a minőség és a kényelem, ugyanakkor mégis megfizethető áron szeretnének ezekhez hozzájutni.

  • A kedvezményes ár a fent megnevezett szemüveglencsékre vonatkozik, a szemüvegkeretekre, kapcsolódó szolgáltatásokra nem.
  • Az ajánlat nem tartalmazza az esetleges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját!
  • A kedvezmény más termékekre vagy készpénzre nem váltható át!
  • Az akció egyéb, a boltokban futó időszakos vagy állandó kedvezménnyel nem vonható össze!