Facebook

Személyre szabott multifokális lencse akció

Hoya multifokális lencse akció

Az akció időtartama:

2018. május 2. – június 30.

Akciós ajánlatunk:
MyStyle V+, MyStyle V+ EyeGenius, LifeStyle 3i, LifeStyle 3 és WorkStyle V+ szemüveglencsék akár 30% kedvezménnyel!

Az akcióban résztvevő termékek:
• MyStyle V+
• MyStyle V+ EyeGenius
• LifeStyle 3
• LifeStyle 3i
• WorkStyle V+

Termékajánlás:
A személyre szabott multifokális lencsék előnyei Vásárlóink számára:
+ Széles torzításmentes látómező
+ A vásárló életstílusának és keretviselési paramétereinek számításba vétele
+ Tökéletes mélységészlelés és megerőltetés nélküli fókuszálás
+ Stabilitásérzet mozgás közben is

MyStyle V+
A Hoya legexkluzívabb, prémium progresszív szemüveglencséje. Ajánljuk minden vásárlója számára, aki tökéletesen személyre szabott progresszív megoldásra vágyik!
MyStyle V+ a világ első progresszív lencséje, amely a két szem korrekcióját egyedi alkotóelemként kezeli a binokuláris lencsetervezés kalkulációja során. A Hoya digitális alkalmazásainak felhasználásával kikalkulálható az optimális tervezés mind a távoli, mind a közeli és közép-távoli zónák esetében, számításba véve a keret paramétereit is, gyakorlatilag korlátlan tervezési variációt hozva létre.

WorkStyle V+
WorkStyle V+ a Hoya személyre szabott beltéri szemüveglencséje, mely ideális megoldást biztosít azon vásárlóinknak, akik elsősorban közeli és közép-távoli vizuális kihívásokkal szembesülnek mindennapjaik során.
A 3-féle tervezésben kapható WorkStyle V+ lencsék a vásárlók személyes munkakörülményeinek és szemüveg viselési szokásainak figyelembevételével kerülnek kialakításra, és a Hoya egyedülálló Binokuláris Harmonizációs Technológiájának köszönhetően példátlan binokuláris teljesítményt biztosítanak viselőjüknek.

LifeStyle 3
A LifeStyle 3, a korábbi LifeStyle progresszív szemüveglencsékhez képest még jobban illeszkedik vásárlói életstílusához. A modern, digitális világban szemeinknek új kihívásokkal kell szembenézniük, amelyekre a LifeStyle3 lencsék prémium technológiák felhasználásával nyújtanak megoldást. E lencsék 3 változatban kaphatóak, könnyen megrendelhetőek, továbbá gyors megszokást és magas elégedettségi szintet biztosítanak viselőiknknek!
Ajánlja a LifeStyle 3 szemüveglencséket minden presbióp szemüvegviselőnek, aki személyre szabott, a mindennapi tevékenységeihez optimalizált, ugyanakkor könnyen megszokható szemüveglencsét szeretne.

További tudnivalók:
A LifeStyle 3i és LifeStyle 3 lencséket 30% kedvezménnyel, a MyStyle V+, MyStyle V+ EyeGenius és WorkStyle V+ lencséket pedig 25% kedvezménnyel kínáljuk Vásárlóinknak. Az akciós áraink más kedvezményekkel nem összevonhatóak! Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akció pontos részleteiről érdeklődjön budapesti vagy putnoki üzletünkben.