Facebook

Törés- és ütésálló szemüveglencsék Super Hi-Vision réteggel 20% kedvezménnyel!

Örömmel mutatjuk be Önnek 2014. augusztus-szeptemberi Hoya Hónap Ajánlata akciónk részleteit, melynek keretében törés- és ütésálló szemüveglencsék Super Hi-Vision réteggel 20% kedvezménnyel kaphatóak!

iskolakezdési akció

Az akció időtartama:

2014. augusztus 1. – szeptember 30.

Az akcióban részt vevő termékek:

Egyfókuszú lencsék:
– Hilux és Nulux Eyas 1.60 SHV / Hilux és Nulux PNX 1.53 SHV szemüveglencsék
– Nulux EP Eyas 1.60 SHV / Nulux Active Eyas 1.60 SHV szemüveglencsék

Progresszív lencsék:
– Hoyalux Summit Pro/CD TrueForm Eyas 1.60 SHV / Hoyalux Summit Pro/CD TrueForm PNX 1.53 SHV lencsék
– Amplitude TrueForm Eyas 1.60 SHV / Amplitude TrueForm PNX 1.53 SHV lencsék

progresszív lencse akció

Termékajánlás:

Az ütésálló, extra könnyű PNX 1.53 lencséket ajánljuk minden vásárlónknak, aki biztonságos, megbízható szemüveglencsére vágyik. Kifejezetten ajánljuk gyerekek, valamint aktív, sportos életmódot élő személyek számára.

Az Eyas 1.60 szemüveglencsét minden vásárlónak ajánljuk, aki kényelmes, esztétikus lencsét igényel. Kifejezetten ajánljuk a fúrt és damilos keretekhez.

A TrueForm technológiának köszönhetően a már jól bevált Hoyalux Summit Pro/CD és Amplitude progresszív szemüveglencsék a legmodernebb technológiával és még nagyobb precizitással kerülnek kialakításra.

A 3x karcállóbb Super Hi-Vision szemüveglencséket ajánljuk minden vásárlónak, aki szuper karcálló és szuper könnyen tisztítható tükröződéscsökkentő szemüveglencsére vágyik.

További tudnivalók:

A Sensity fényresötétedő lencsék – ahol elérhetőek – részt vesznek az akcióban, azonban a kedvezményes ár a lencsék alapárára vonatkozik, a fényresötétedő opció ára változatlan.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Raktárhiány esetén az akcióban résztvevő termékek szállítási ideje meghosszabbodhat.
Az akciós termékek pontos listáját keresse üzletünkben!