Facebook

UV szűrős szemüveglencse akció

AKCIÓS AJÁNLATUNK:
Hoya fényre sötétedő és napszemüveglencsék 30% kedvezménnyel!

Akció időtartama: 2022. április 1 – június 30.

UV szűrős szemüveglencsék 30% kedvezménnyel


Az akcióban résztvevő termékek:
• Sensity 2 1.5, 1.6 M. A. P. (raktári) fényre sötétedő szemüveglencsék
• Sensity Shine fényre sötétedő szemüveglencsék
• Sensity 2 és Sensity Dark lencsék opcióára
• Hoyatint UV 1.5, 1.6 M.A.P. (raktári) napszemüveglencsék
• Hilux 1.5 Mirror M.A.P. (raktári) tükrösített napszemüveglencsék
• Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. – raktári és gyártott, progresszív)
• Hilux 1.50 DriveWear szemüveglencsék
• Sportive szemüveglencsék (egyfókuszú és progresszív)
• Polarizált lencsék Hi-Vision SUN Pro réteggel

TERMÉKAJÁNLÁS:

A Sensity 2 forradalmian új fejlesztésű lencse a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően lényegesen gyorsabb reakcióidőt biztosítva kétszer gyorsabban világosodik ki, mint a korábbi Sensity lencse. A Sensity 2 mostantól már raktári lencseként is elérhető!

A Sensity Dark lencsék nem az UV fényre, hanem látható fényre reagálnak, így még a gépjárművek szélvédője mögött is besötétednek.

A Sensity Shine réteg alapja egy Dark réteg, tükrös réteggel kiegészítve, a mai divattrendeknek megfelelően. A tükrös réteg kültéren intenzívebb, beltéren viszont alig észrevehető.

A Hoya dioptriás napszemüveglencséket azon vásárlóinknak ajánljuk, aki a saját dioptriájában készített, teljes körű UV-védelmet biztosító napszemüveglencsékre vágyik!

A Hoya megújult polarizált termékcsaládjának tagjait minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánljuk, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus  Hoya Sportive lencséket elsősorban a sportos életet élő vásárlói számára javasoljuk!

A Hi-Vision SUN Pro egy vadonatúj prémium minőségű réteg, melynek elsődleges célja a látáskomfort, a tartósság és az esztétikai megjelenés fokozása színezett és polarizált lencséken alkalmazva. Ez a teljes körű védelem nagyszerű választás azok számára, akik aktív kikapcsolódást terveznek a szabadban.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Promóciónk során 30% kedvezményt biztosítunk Önnek a fényre sötétedő és napvédő szemüveglencsék áraiból. Az akció időtartama alatt az akcióban résztvevő szemüveglencsék szállítási ideje 7 munkanapra módosul. Ajánlatunk más akcióval nem összevonható, és nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját.
Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzletünkben.